Antena Meniu Search
x

Video Cadou muzical de la Voltaj, în luna copiilor. Călin Goia: Piesa ne emoţionează la fiecare ascultare

Cel mai nou proiect al formaţiei Voltaj se numeşte "Copile" şi este un proiect de suflet. Piesa a fost scrisă de artiştii Voltaj pentru copiii lor şi a fost lansată pe data de 1 Iunie.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 15:39

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • "Copile", o sută de mii de vizualizări încă din prima zi

De 1 Iunie ne amintim cu toți că suntem copii, că ne putem bucura la fel ca cei mici, că putem să râdem mai mult și să petrecem timpul cu cei dragi, pentru că aceste momente nu ni le poate da nimeni înapoi. Așa că astăzi Voltaj oferă publicului un cadou emoționant și lansează "Copile", o piesă pentru cei mici, dar și pentru cei mari. "Să rămâi până la sfârșit/, Acel copil cu suflet infinit", sunt versurile pline de însemnătate prin care trupa Voltaj îndeamnă adulții, dar și copiii să nu uite niciodată că momentele frumoase, pline de fericire vor cântări în viață mai mult decât altele."Piesa "Copile" ne emoționează la fiecare ascultare. Și asta pentru că e foarte personală. A fost scrisă pentru copiii noștri și sperăm să ajungă la sufletul tuturor părinților și copiilor. Urăm fiecărui copil în parte "La Mulți Ani" și "să rămână până la sfârșit, acel copil cu suflet infinit", a povestit Călin Goia în momentul lansării.

Călin Goia: Cred că e un mesaj care ajunge mai repede la sufletul părinţilor care înţeleg foarte nine ce spunem noi acolo, în versuri, decât la copii. Dar am avut inclusiv un comentariu de pe Youtube copii care spuneau că au şapte ani şi le place piesa. (...) Eu îmi doresc să pot să rămân la fel de optimist şi de vesel, să fac ce îmi place aşa cum am făcut până acum şi cred căe foarte important pentru fiecare om să facă ce îi place pentru că atunci nu va considera că merge la muncă. Daca face ceea ce îi place, indiferent de meserie. 

În 2020, Voltaj a lansat "OM", o piesă cu versuri puternice, ce transmite un îndemn social care subliniază importanța solidarității, iubirii și acceptării. La finalul lui 2019, Voltaj a susținut turneul național "Ca la 20 de ani" ce s-a încheiat la Sala Polivalentă cu un eveniment inedit care a adunat aproximativ 4000 de oameni. De-a lungul timpului, trupa a lansat hituri precum "Pic, pic", "Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", "Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie au cucerit inimile fanilor cu "Doar pentru ea", o declarație de dragoste pusă pe note muzicale. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cadou muzical de la Voltaj, în luna copiilor. Călin Goia: Piesa ne emoţionează la fiecare ascultare