Antena Meniu Search
x

Carolina Herrera, ultima prezentare. Creatoarea de modă se retrage după 37 de ani de activitate

Carolina Herrera se retrage din fruntea companiei care îi poartă numele după 4 decenii de activitate.

Vezi și

Carolina Herrera se retrage din fruntea companiei care îi poartă numele după 4 decenii de activitate. Prezentată la New York, colecţia toamnă iarnă 2018-2019 a fost ultima pentru stilista în vârstă de 79 ani. Wes Gordon, mâna dreaptă a Caroline în ultimii ani îi va lua locul ca şi director de creaţie.

Eleganţă rafinament şi simplitate. Ultima colecţie semnată Carolina Herrera le are pe toate, aşa cum ne-a obişnuit designerul dintotdeauna. 

Modelele au defilat pe ritmuri de jazz. Din public, celebrităţile s-au bucurat de spectacol. Între ele Katie Holmes, Anna Wintour dar şi Calvin Klein. Toţi au vrut să fie acolo să-i mulţumească designerului pentru ţinutele minunate cu care a făcut furori timp de aproape 4 decenii. 

În palmaresul impresionant al celebrei creatore de modă se regăsesc 72 de prezentări de modă. Carolina Herrera se retrage din lumina reflectoarelor după 37 de ani. O carieră în industria modei cu care puţini designeri se pot lăuda. 

Wes Gordon, mâna dreaptă a Carolinei Herrera din ultimii ani, îi va lua locul ca director de creaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Carolina Herrera, ultima prezentare. Creatoarea de modă se retrage după 37 de ani de activitate