Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz impresionant la Gazda perfecta: a slăbit 60 de kilograme

Cea mai nouă ediţie a emisiunii Gazda Perfectă aduce în faţa telespectatorilor cinci concurenţi cu personalităţi şi domenii de activitate total diferite, dar uniţi de un ţel comun – acela de a demonstra că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită.

de Redactia Observator

la 30.09.2019 , 15:55

Cea mai nouă ediţie a emisiunii Gazda Perfectă, difuzată de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 aduce în faţa telespectatorilor cinci concurenţi cu personalităţi şi domenii de activitate total diferite, dar uniţi de un ţel comun – acela de a demonstra că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită.

Printre aceştia se numără şi actriţa şi jurnalista Anca Bejan, care a lansat în urmă cu câteva luni cartea „Dieta – Minune”. De mai bine de trei ani, povestea ei de viaţă a devenit cunoscută în mediul online, Anca fiind cea care a ajutat sute de oameni în lupta cu kilogramele în plus. Ba mai mult, aceasta le va dezvălui colegilor săi secretele stilului de viaţă care a ajutat-o să slăbească nu mai puţin de 60 de kilograme. Cum a reuşit să facă acest lucru, telespectatorii vor putea afla urmărind emisiunea Gazda Perfectă, de luni până vineri, de la ora 14:00, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor putea urmări imagini în exclusivitate dinainte ca aceasta să înceapă procesul de slăbire.

„Am ales să particip la emisiunea Gazda Perfectă tocmai pentru a le putea arăta oamenilor că acest stil pe viaţă, pe care eu îl numesc Dieta – Minune, m-a ajutat să ies învingătoare în lupta cu kilogramele în plus. Îmi doresc ca oamenii să ajungă să îl cunoască şi astfel să se poată bucura de viaţă mult mai frumos şi mai echilibrat!” a declarat Anca, iar lista destăinuirilor nu se opreşte aici. „Eu, în perioada 2008-2011 m-am îngrăşat 60 de kilograme din cauza unui stil de viaţă foarte dezordonat şi a faptului că nu am ştiut să fac faţă echilibrat unor provocări ale vieţii. Ajunsesem în ianuarie 2012 la 120 de kilograme. Cu toţii avem scuza asta, că ne este greu dintr-un motiv sau altul, şine refugiem în mâncare. De când am îmbrăţişat acest stil de viaţă, nu doar că am revenit la greutatea ideală şi mă menţin, dar îmi este mult mai uşor să rezist pe linia de plutire!”.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Caz impresionant la Gazda perfecta: a slăbit 60 de kilograme