Antena Meniu Search
x

Ei sunt cei mai frumoși bodyguarzi ai vedetelor

Viaţa vedetelor de peste Ocean este strălucitoare, dar nu este deloc uşoară! Pe lângă faptul că au, permanent, o armată de paparazzi pe urme, de multe ori sunt pur şi simplu hărţuite de admiratorii fanatici.

Vezi și

Viaţa vedetelor de peste Ocean este strălucitoare, dar nu este deloc uşoară! Pe lângă faptul că au, permanent, o armată de paparazzi pe urme, de multe ori sunt pur şi simplu hărţuite de admiratorii fanatici. Tocmai de aceea, au nevoie de gărzi de corp la fiecare ieşire în public. Uneori, însă, bodyguarzii lor sunt atât de frumoşi, încât devin - la rândul lor - celebrităţi.

Cu un zâmbet radiant şi un trup de invidiat, Heidi Klum continuă să facă furori la 45 de ani. Nu doar în rândul admiratorilor. Ci şi în rândul bărbaţilor care o protejează. Este printre puţinele vedete care au recunoscut că au avut o relaţie amoroasă cu un bodyguard. N-a fost, însă, una de lungă durată iar acum supermodelul are un nou bodyguard la fel de atrăgător. Noul bărbat care îi asigură protecţie 24 de ore din 24 este însă însurat.

Un bodyguard la fel de atrăgător este şi cel al surorilor Kardashian. Tim Chung nu este, însă, doar garda de corp al frumoaselor vedete americane, ci şi model pentru mai multe case de modă. La un moment dat, în presa de peste Ocean se vehicula chiar că tânărul bodyguard ar fi tatăl biologic al micuţei Stormi, fiica lui Kylie Jenner.

Jennifer Lawrence se numără şi ea în rândul vedetelor de la Hollywood care au bodyguarzi atrăgători. Garda sa de corp a creat furori în rândul doamnelor. Mai ales că - la un moment dat - a fost pozat de paparazzi în timp ce îi cară vedetei bagajele sau câinele.

Lady Gaga nu se mulţumeşte doar cu o singură gardă de corp. Vedeta are - prin urmare - două. Cei doi bărbaţi care o însoţesc în permanenţă sunt extrem de vigilenţi şi îi pun la punct pe admiratorii prea îndrăzneţi. În timp ce unul îi ţine fanii la distanţă, celălalt o conduce pe artistă într-o zonă în care este în siguranţă. Sexy şi dedicaţi meseriei lor, cei doi bodyguarzi ai vedetei nu trec neobservaţi de doamne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Ei sunt cei mai frumoși bodyguarzi ai vedetelor