Antena Meniu Search
x

Celebra actriţă Emma Thompson face DEZVĂLUIRI INCENDIARE de la Hollywood: "Actriţele pur şi simplu NU MĂNÂNCĂ nimic"

Actriţa Emma Thompson face dezvăluiri incendiare despre viaţa la Hollywood, vedeta britanică declarând că actriţele se înfometează pentru a putea primi roluri şi că anorexia este o mare problemă în Cetatea Filmului.

Actriţa Emma Thompson face dezvăluiri incendiare despre viaţa la Hollywood, vedeta britanică declarând că actriţele se înfometează pentru a putea primi roluri şi că anorexia este o mare problemă în Cetatea Filmului.

Vedeta de 57 de ani susţine că unele actriţe de la Hollywood "pur şi simplu nu mănâncă" şi că problema anorexiei este una foarte gravă, chiar devastatoare, potrivit Daily Mail.

"Este grav ceea ce se întâmplă acolo şi lucruri chiar se înrăutăţesc. Industria modei franceze a susţinut că va renunţa la mărimea 0, însă nu au făcut-o. Ci dimpotrivă, chiar au continuat. Uneori, trebuie să faci gălăgie atunci când vrei să vorbeşti despre un subiect. Nimic nu se schimbă altfel", spune Emma Thompson.

Pe acelaşi subiect

Ea a dezvăluit că, la filmările pentru o peliculă, a ameninţat că va părăsi producţia după ce unei actriţe din distribuţia filmului respectiv i s-a cerut să slăbească.

"Era o actriţă minunată din distribuţia unui film pe care l-am făcut - "Brideshead Revisited/Întoarcerea la Brideshead", iar producătorul a întrebat-o: "Poţi să mai pierzi în greutate?". Iar ea era minunată. I-am spus acelui producător: "Dacă mai vorbeşti cu ea despre acest subiect vreodată, eu voi părăsi acest film. Să nu cumva să mai menţionezi asta vreodată"", a povestit vedeta britanică.

Emma Thompson a jucat în filmul "Întoarcerea la Brideshead" (2008) alături de actriţele Felicity Jones, Hayley Atwell şi Greta Scacchi. 

Actriţa a mai spus că obsesia Hollywoodului pentru imagine a împiedicat-o să se mute în Statele Unite. "Nu m-am mutat niciodată peste Ocean. N-am putut. Îţi poţi imagina? De câte ori merg la Los Angeles, mă gândesc: "Oh, Doamne, sunt prea grasă ca să merg acolo! Mi se pare că atunci când voi ajunge acolo îmi vor zice: "Eşti prea grasă şi prea bătrână. Mergi acasă. Los Angeles-ul este nebun şi ostil. Este un loc foarte ciudat şi nu aş putea locui acolo", mărturiseşte actriţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Celebra actriţă Emma Thompson face DEZVĂLUIRI INCENDIARE de la Hollywood: "Actriţele pur şi simplu NU MĂNÂNCĂ nimic"