Meniu LIVE
Search
x

Celebrul iluzionist Johannes le dă fiori reci juraților iUmor

Johannes, cel mai cunoscut iluzionist din România va apărea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în fața juraților iUmor cu un număr care le va da fiori reci.

De Redactia Observator la 30.10.2020, 12:52

Johannes a devenit unul dintre cei mai cunoscuți magicieni din România după ce a fost călcat de o maşină, îngropat de viu sau după ce a umblat pe apă, iar duminica aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, le rezervă juraților iUmor o experiență de-a dreptul înfricoșătoare. ”Am avut un moment de înălțare și, ca un pasionat de magie ce sunt, l-am trăit cu totul!”, a spus Cheloo.

Rămâne însă de văzut cum va ieși Mihai Bendeac din aceste situații și cum vor juriza el, Delia și Cheloo numerele fetelor! Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Celebrul iluzionist Johannes le dă fiori reci juraților iUmor