Antena Meniu Search
x

Celia, de la trupa Elegance la cariera solo

Cu siguranță, suntem mulți cei care încă mai fredonăm versurile Celiei, deşi piesa care a consacrat-o a apărut acum 12 ani. Iar artista nu a cucerit doar publicul din ţara noastră.

de Redactia Observator

la 19.06.2020, 14:49

Vezi și
  • Celia a ales să meargă pe propriul drum
  • Artista, prinsă în afacerile familiei

Era anul 2005 când publicul a făcut cunoştinţă cu Celia. Pe atunci era membră a trupei Elegance, alături de care a şi scos primul album din carieră.

Călătoria alături de Elegance nu a durat mult. Din 2007, Celia a ales să meargă pe propriul drum. A trecut la muzică dance şi house, iar piesele ei au urcat pe primul loc în topurile româneşti.

Şi străinii au aflat de artista din România. În 2011, Piesa My Story a fost una dintre cele mai difuzate din Statele Unite ale Americii.

Firesc, au urmat colaborări cu artişti internaţionali. Shaggy, nominalizat de 7 ori la Grammy, ori Mohombi, cunoscut pentru hiturile fredonate peste tot în lume, sunt câţiva dintre ei. Alături de Kaye Styles, Celia a lansat unul dintre cele mai scumpe videoclipuri realizate în Sud-Estul Europei: "Is it love", filmat în Ucraina, la care s-au folosit, pe lângă multe efecte speciale, şi 50 de kilograme de miere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Celia, de la trupa Elegance la cariera solo