Antena Meniu Search
x

Chef Florin Dumitrescu a înregistrat o piesă pentru a marca lansarea sezonului 8 Chefi la Cuțite

Pasiunea lui chef Florin Dumitrescu pentru muzică e deja un lucru bine cunoscut. Juratul de la Chefi la Cuțite a cochetat cu scena sub diverse forme sau apariții, așa că publicul îi cunoaște și abilitățile vocale.

de Redactia Observator

la 02.09.2020, 11:47

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu a înregistrat o piesă - Antena 1

Când pasiunea pentru cântat se întâlnește cu pasiunea pentru gătit se naște o piesă. Așa s-a întâmplat în cazul lui. Într-o dimineață, în timp ce eram în duș și mă pregăteam să merg la filmări am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Vița de vie, Praf de stele. Pe măsură ce cântam îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie. Am continuat cântatul și când am ajuns la platou, le-am spus colegilor ce idee mi-a venit, iar ei au plusat și au zis “Ce-ar fi să facem toată piesa așa, să filmăm chiar și un videoclip. L-am sunat imediat pe Adi Despot să îi spun ce idee mi-a venit și să îi cer dreptul pentru a folosi linia melodică. Ziua respectivă am fost greu de suportat pentru că unde eram eu se auzea și piesa, în fiecare pauză am stat și am scris versuri. A fost foarte mișto pentru că toată lumea era implicată și mai venea cu câte o idee. Versul despre colegii mei, Bontea și Scărlătescu a fost cel mai greu de scris. Aș fi avut atât de multe de spus despre ei, că îmi trebuiau 3 piese, așa că mi-a venit Cristina în ajutor și l-a scris ea. În ultima zi de filmare a audițiilor am organizat și un mini-studio de înregistrare pentru că timpul nu îmi permitea să plec de acolo nici măcar o oră și așa s-a născut această piesă și acest clip care marchează lansarea celui de-al optulea sezon Chefi la Cuțite, a povestit chef Florin Dumitrecu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chefi la cuțite, cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Chef Florin Dumitrescu a înregistrat o piesă pentru a marca lansarea sezonului 8 Chefi la Cuțite