Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public. Emisiunea a înregistrat cele mai bune cifre din acest sezon

Şi marți seara, telespectatorii au ales Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public şi a înregistrat cele mai bune cifre din acest sezon.

de Redactia Observator

la 23.09.2020, 13:57

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public - Antena 1

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 8.3 puncte de rating și o cotă de piață de 26.4%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 6.5 puncte de rating și 20.6% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 7.8 puncte de rating si 19.8 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 6 puncte de rating și 15.3 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 7.4 puncte de rating și o cotă de piață de 18.4, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 6.8 puncte de rating și 17.1 cotă de piașă. În minutul de aur al emisiunii, 21.15, aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau momentele din cadrul audițiilor Chefi la cuțite.

Seară încărcată de emoţii marţi, la Chefi la cuţite. Sorin Bontea a oferit mult râvnitul cuţit de aur unui bucătar venit tocmai din Germania. Ionuţ Belei a făcut spectacolul în faţa celor trei chefi cu o reţetă de nougat cu caramel sărat şi fructe. Cu o diplomă de electrician, acesta a ales bucătăria din întâmplare acum 7 ani și a reușit să lucreze inclusiv cu chefi cu stele Michelin. Talentul gastronomic și dorința de a evolua, de a fi mereu tot mai bun, l-au făcut pe Chef bontea să îi ofere un loc sigur la el în echipă. Când chef Bontea a rostit numele lui Ionuţ în platou, emoţiile au fost atât de mari, încât nu doar iubita lui a izbucnit în lacrimi, ci şi Gina Pistol. Spectacolul din bucătărie continua și în această seară la Antena 1. Brad Vee Johnson, fostul solist al trupei Bonnie M vine în platoul Chefi la cuţite. Cu ce preparat îi va surprinde pe cei trei chefi, care va fi atmosfera din platou, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a emisiunii, în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public. Emisiunea a înregistrat cele mai bune cifre din acest sezon