Antena Meniu Search
x

Chefi la Cuţite, în curând, la Antena 1. "În sezonul care o să vină, n-o să ai viaţă uşoară"

Noul sezon Chefi la Cuţite vine în curând la Antena 1, cu Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea şi Chef Cătălin Scărlătescu.

de Redactia Observator

la 21.08.2020, 18:12

Show-ul Chefi la Cuţite revine la Antena 1 cu sezonul 8, în această toamnă Vezi și
  • Câştigătorul va lua marele premiu, dar şi trofeul, o farfurie de aur.
  • Sezonul precedent a fost câştigat de Alex Comerzan.

După o pauză de filmări, cauzată de epidemia de coronavirus, sezonul 8 al Chefi la Cuţite debutează în această toamnă. Cei trei chefi revin alături de Gina Pistol, prezentatoarea celui mai popular show culinar din România.

"În sezonul care o să vină, n-o să ai viaţă uşoară", este mesajul transmis de Chef Florin Dumitrescu, într-un clip promo difuzat de Antena 1.

În august, perioada vacanţelor, Chef Scărlătescu a fost pe litoral, în timp ce Chef Sorin Bontea a postat pe contul său de Instagram fotografii din Deltă, iar Chef Florin Dumitrescu şi-a sărbătorit ziua de naştere la începutul lunii. Acum, cei trei se pregătesc să-şi facă apariţia în maratonul culinar la finalul căruia cel mai bun concurent va primi marele premiu, dar şi trofeul, o farfurie de aur.

Dintre cele 7 sezoane de până acum, două au fost câştigate de concurenţi din echipa lui Chef Scărlătescu, iar două din echipa lui Chef Florin Dumitrescu. Chef Sorin Bontea, care se poate lăuda cu trei sezoane câştigate la Chefi la Cuţite, a punctat în acest an şi o victorie la Asia Express, din postura de concurent, alături de Răzvan Fodor.

Sezonul 7 al Chefi la Cuţite, care s-a încheiat în decembrie 2019, a fost câştigat de concurentul Alexandru Comerzan, din echipa lui Chef Scărlătescu. Finala, care a stabilit un record de audiență pentru precedentul sezon, a fost urmărită de peste 2,3 milioane de români. Fanii i-au urmărit însă pe cei trei chefi şi în acest an, când a fost difuzată ediţia specială Titani la Cuţite, la finalul lui aprilie.

Show-ul Chefi la Cuţite a debutat la Antena 1 în martie 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Chefi la Cuţite, în curând, la Antena 1. "În sezonul care o să vină, n-o să ai viaţă uşoară"