Antena Meniu Search
x

Finala Asia Express a bătut recordul în materie de audiență

Tot un fel de kit de supravieţuire a fost pentru mulţi români show-ul Asia Express. Milioane de români au urmărit finala sezonului şi au trăit victoria "reactoarelor" mai ceva ca la un meci de fotbal. 

de Redactia Observator

la 23.04.2020, 23:03

Vezi și
  • Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat Asia Express 3.
  • Aproape 3 milioane de telespectatori au urmărit finala Asia Express 3.

Un record de audienţă şi o finală care face istorie în televiziune. Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au câştigat marele trofeu în valoare de 30.000 de euro şi admiraţia unei ţări la capătul unui drum plin de adrenalină. 

"Reactoarele" au explodat de bucurie la finalul celei mai tensionate curse. Una în care clasamentul s-a schimbat de la o probă la alta. Aventura nebună a avut loc în una dintre cele mai aglomerate metropole ale lumii- Taipei. 

Cele două echipe, Sorin Bontea și Răzvan Fodor/ Speak și Ștefania, au străbătut orașul în lung și în lat în căutarea indiciilor.

Au rezolvat un puzzle uriaş și au mâncat delicatese asiatice: intestine de porc şi tofu împuţit.

Probele i-au adus într-o piaţă de noapte unde au avut de dezlegat o altă enigmă.

A fost un maraton infernal. Speak şi Ştefania au ajuns la 20 de minute în urma câştigătorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sorin Bontea, câştigător Asia Express: Am mai fost şi loviţi de câteva ori de noroc. Am avut şi ghinion cu carul. Dar ghinionul ăla pe care l-am avut cumva ne-a montat. Un dormit pe marginea drumului în Filipine ne-a montat în aşa fel încât a doua zi ne-am luat imunitate.

Asia Express- Drumul Comorilor a testat limite, a născut simpatii şi antipatii.

Au fost două luni pline de provocări şi mii de kilometri străbătuţi în goană prin Filipine şi Taiwan. Dar şi momente emoţionante.

În spatele camerelor de luat vederi, echipele de filmare au trăit pas cu pas tensiunea competiţiei. Prin trafic infernal, ori prin orezării, ploaie sau căldură infernală, au reuşit să surprindă cele mai bune cadre.

Iar românii ne-au fost alături în călătoria de pe Drumul Comorilor. Finala Asia Express 3 a înregistrat cea mai mare audienţă din toate sezoanele. Vorbim de aproape trei milioane de telespectatori, de patru ori mai mult decât următorul post clasat.

Practic, aseară, din două televizoare deschise, unul era pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Finala Asia Express a bătut recordul în materie de audiență