Antena Meniu Search
x

Cheloo si-a luxat mana la "X Factor"

Cheloo a ajuns de urgenta la spital, dupa un numar de acrobatie esuat la auditiile X Factor, moment surprins de camerele de filmat. Artistul si-a luxat mana si are nevoie de un lung tratament ca sa se faca bine

Vezi și

A facut pe acrobatul si a vrut sa le arate candidatilor respinsi cum vor fi scosi din concurs, pe brate, dar avantul l-a costat pe Cheloo. Si, pret de cateva momente, cei din jur nu au crezut in strigatele juratului. Asta pana cand i-au vazut expresia fetei. Colegii si-au dat seama ca nu e o farsa, iar echipa X Factor s-a strans in jurul lui Cheloo. Intr-un suflet au alergat si medicii de pe ambulanta. Au incercat sa-i "aseze" umarul pe loc, dar a fost greu de "lucrat" cu rapper-ul.

Spre spitalul de ortopedie de la Foisor, ambulanta a zburat ca fulgerul. Cheloo a mers direct la camera de garda. Si urmeaza alte dureri de.cap pentru juratul X Factor. "O sa fie o imobilizare in jur de trei saptamani si apoi o sa faca un program de gimnastica medicala. Exista riscul ca dupa luxatii de genul acesta sa apara o recidiva, adica sa se luxeze mai usor umarul", a explicat Emil Haritinian, medic specialist la Spitalul de Ortopedie Foisor.

Cheloo trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai incerce sporturi extreme. Chiar daca tentatii vor fi in noul sezon X Factor, care incepe in toamna. Deocamdata, concursul este in faza auditiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cheloo si-a luxat mana la "X Factor"