Antena Meniu Search
x

Christina Aguilera, apariție surprinzătoare la un magazin de gogoși

Christina Aguilera i-a surprins îpe clienţii unui magazin de gogoşi la Hollywood. Cântăreaţa a adaptat versurile pieselor sale pentru fiecare dintre cei care au trecut pragul gogoşeriei. Apoi, i-a servit chiar ea.

Vezi și

Christina Aguilera i-a surprins pe clienţii unui magazin de gogoşi la Hollywood. Cântăreaţa a adaptat versurile pieselor sale pentru fiecare dintre cei care au trecut pragul gogoşeriei. Apoi, i-a servit chiar ea.

Deşi este ocupată cu promovarea show-ului său din Las Vegas, Christina Aguilera şi-a făcut timp pentru cei care au venit să se răsfeţe, la prima oră, cu ceva dulce.

Ascunsă în spatele tejghelei, Christina Aguilera a adaptat pentru câţiva clienţi versurile celor mai cunoscute cântece ale sale. La început, oamenii au fost nedumeriţi, apoi s-au arătat încântaţi că sunt serviţi de o vedetă.

La sfârşitul lunii mai, Christina Aguilera va începe o serie de 16 concerte în Las Vegas, capitala americană a distracţiei şi a jocurilor de noroc. În 2013, cântăreaţa a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Christina Aguilera, apariție surprinzătoare la un magazin de gogoși