Antena Meniu Search
x

Cine este Adrian Mihai Petrache, chitaristul care i-a cucerit pe jurați la X Factor - video

Sezonul 9 „X Factor” a început vineri seara la Antena 1 și le-a oferit juraților un moment savuros, datorită unui concurent neașteptat.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 11.09.2020, 22:43

Adrian Petrache interpretează „Hard Times” de la Ray Charles, la X Factor sezonul 9 Vezi și
  • Adrian Petrache a fost protagonistul unui clip viral lansat de Observator
  • Videoclipul postat pe pagina Observator a strâns 2,5 milioane de vizualizări

X Factor - sezonul 9 a început, iar Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică au primit prestația lui Adrian Petrache cu admirație, râsete și 4 „DA”, fiind plăcut surprinși de modul în care acesta a cântat melodia „Hard Times”, interpretată de Ray Charles.

Adrian Petrache are 19 ani și este student la Facultatea de Drept din Universitatea București și este pasionat de cântat. A văzut un clip cu James Arthur pe internet și a fost atras de cântatul la chitară, astfel că i-a cerut bunicului să îl învețe să cânte.

Cea mai mare influență asupra întregii mele activități o are bunicul meu. Pe el îl întreb de fiecare dată când am o problemă”, a spus Adrian Petrache.

A venit în fața juraților și le-a spus că a învățat să nu își facă așteptări foarte mari, ca să nu urmeze dezamăgiri la fel de mari. O lecție pe care profesoara de istorie i-a transmis-o de la Buddha în clasa a 11-a și care l-a determinat să vină pe scena X Factor doar cu bucurie în suflet.

Iar interpretarea lui a fost o bucurie și o încântare pentru cei de acasă, dar și pentru jurați.

Cine este Adrian Petrache - primul bărbat al familiei care a luat BAC-ul

Adrian Mihai Petrache nu este însă la prima apariție în spațiul public. Tânărul a fost protagonistul unui clip viral după un interviu oferit la Observator în urmă cu un an. 

Anul trecut, Adrian a susținut examenul de Bacalaureat și ne-a transmis cu mândrie că este primul bărbat din familia lui care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Și nu oricum ci cu media 9.13.

Adolescentul a devenit viral în mediul online când a recunoscut, cu multă sinceritate şi bucurie, acest lucru.

„Sunt primul om din familia mea care a dat şi a luat BAC-ul şi l-am luat cu media 9.13. Şi am luat 10 la Economie, e aşa o mare chestie. Primul bărbat din familia mea care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Nimeni n-a mai făcut asta până acum. Îi mulţumesc în primul rând tatălui meu care m-a sprijinit şi m-a ajutat şi nu m-a lăsat să mă apuc de alte lucruri. M-am ţinut de carte. Vreau să dau la drept, să fiu fericit, să am o nevastă bună, copii mulţi. Ăsta e obiectivul meu”, a declarat, în 2019, Adrian Petrache.

Videoclipul postat pe pagina de Facebook Observator a strâns 2,5 milioane de vizualizări, 59.000 de reacții și peste 3.000 de comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam

Puţină lume a ştiut însă că adolescentul fericit că a luat BAC-ul era nepotul lui Florin Salam, mama lui fiind sora celebrului manelist.

Adrian Petrache a dorit să țină ascuns acest lucru și înainte de audiția la X Factor, pentru că, spune el, nu dorește ca relația sa de rudenie să influențeze în vreun mod, fie bun, fie rău, reacția celor din jur.

Eu îl cunosc mai bine pe Florin Stoian. E unchiul meu, sunt mândru că este unchiul meu. Însă consider că cel mai bine este să mă cunoacă lumea pentru cine sunt eu. Nu vreau să îmi spună lumea uite a cântat nepotul lui Salam. Ci că uite, e un băiat care cântă cu chitara”, a declarat Adrian Petrache în fața juraților X Factor.

Citește și:

Urmăriți X Factor, la Antena 1, în fiecare vineri, de la ora 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Cine este Adrian Mihai Petrache, chitaristul care i-a cucerit pe jurați la X Factor - video