Antena Meniu Search
x

X Factor - sezonul 9. Florin Ristei, de la fost câștigător, la jurat: Nu sunt mai indulgent

Una dintre cele mai iubite competiţii muzicale reîncepe pe Antena 1 în această seară. X Factor, sezonul 9, ia startul de la ora 20.30 și cu această ocazie demonstrează că talentul şi muzica merg mai departe, indiferent de vremuri.

de Redactia Observator

la 11.09.2020, 17:54

Florin Ristei face parte din juriul X Factor Vezi și
  • X Factor - sezonul 9 vine cu noi reguli
  • Urmăriți premiera sezonului 9 în această seară, de la 20:30

Cel de-al 9 lea sezon X Factor aduce evident şi schimbări. Loredana Groza şi Florin Ristei se alătură Deliei şi lui Ştefan Bănică la masa juraţilor.

Câștigător în 2013, sub mentoratul Deliei, Florin Ristei a revenit în competiția X Factor în

sezonul 9, dar de această dată ca jurat.

Florin Ristei ne-a vorbit azi, la Observatorul orei 12, despre noutățile noului sezon X Factor și despre cum se simte în noua postură de jurat.

„Mă bucur și sunt mândru că mă întorc după 7 ani la X Factor. Câștigarea X Factor a fost un moment important. A început transformarea muzicală cu adevărat. Am început să intru în mai multe proiecte, am ajuns să joc și într-un musical. Sunt pași de care sunt mândru și fără de care cred că nu aș fi putut să spun azi că sunt jurat X Factor. Toate au contribuit și îmi place că atunci când dau un play pe Youtube la tot ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani să fiu mândru te tot ce am făcut.

Vorbeam la începutul anului în grupul meu de prieteni că mi-ar plăcea să fac asta. Iată că s-a îndeplinit. Este un sentiment foarte tare. Sunt singurul de la masa juriului care știe cum e să fii de partea cealaltă. Nu sunt mai indulgent. Sunt corect. Dacă nu îmi place ceva o zic, cu un argument ca să înțeleagă concurentul de ce îi dau un „nu”.”, a declarat Florin Ristei.

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, veți afla ce grupă are fiecare jurat în parte, conform noilor reguli, ne spune Florin Ristei.

Eu vreau să ajung în finală cu concurentul sau grupul care îmi îndeplinește criteriile următoare: 50% voce, dar și cu alte calități, să mă ridice de pe scaun”, a declarat Florin Ristei.

Ce noutăți aduce X Factor - sezonul 9

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea marea premieră în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Totodată, în timp ce jurații vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » X Factor - sezonul 9. Florin Ristei, de la fost câștigător, la jurat: Nu sunt mai indulgent