Antena Meniu Search
x

Delia va susține un concert în aer liber care va putea fi urmărit din propria maşină

Delia ne invită la concert. Şi putem merge fără să încălcăm nicio măsură de siguranţă. Îl vom putea urmări pe 31 mai, la Romexpo, din propria maşină.

de Redactia Observator

la 12.05.2020, 13:34

Vezi și
  • Concertul poate fi ascultat din maşină.
  • Servirea se va face tot la geamul maşinii.

 Aşa cum ne-am duce la un cinematograf în aer liber. Până acolo însă, artista ne povesteşte ce a mai făcut în ultimele săptămâni. Izolarea a inspirat-o. Cea mai recentă piesă este despre vremurile pe care le trăim cu toţii. În plus lucrează şi la un album.

Delia: Cum era e o piesă lansată pe timp de pandemie, cu un videoclip filmat în garaj, în trei oameni - regizor, Nane, cel cu care cânt şi eu, a fost un clip foarte interesant, nu am ştiut niciodată că se poate filma în trei persoane, e un clip gen, e nevoie de lumini, de oameni, de tehnică, de tot, s a putut şi a fost foarte chill şi peaceful şi fără stres. Povestea videoclipului este doar despre. cum era să fim în maşina ta, poate fi interpretat şi în perioada asta, e un fel de melancolie la cum erau vremurile înainte de ce s-a întâmplat. Nu e o baladă, e o piesă trap, diferită de ce am făcut până acum.

Reporter: Ce ai mai făcut în izolare?

Delia: În afara faptului că am lucrat la album, am scris multe piese, mi s au exersat skillurile la pian, flaut, am o rutină drăguţă pe care încerc să o menţin şi după ce ieşim din această situaţie, pentru că îmi place, cumva mă simt acasă ca în vacanţă, mi se pare că e un program relaxat, mi se pare că nu trebuie să fac nimic, pentru că nimeni nu face. Bine, nu mai e valabil, revenim la normal.  Este ciudat, dacă m ai fi întrebat acum un an, ştii se va întâmpla la un moment dat ceva ciudat şi vei ieşi cu declaraţie din casă, să ies cu declaraţie din casă, ce?! N aş fi crezut, mi se pare că trăim un science fiction. Îmi place să cred că după orice perioadă de genul ăsta, totul intră într-un upgrade normal şi sper să fie aşa şi în cazul ăsta, să nu ne doboare treaba asta şi cumva pe mine statul ăsta în casă nu ar trebui să ne sperie aşa mult, ar trebui să fim capabili să stăm noi cu noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Delia va susține un concert în aer liber care va putea fi urmărit din propria maşină