Antena Meniu Search
x

Video Cristina Vasiu se pregăteşte de vară cu o piesă fresh. "Bună,ce faci" este cel mai nou single al artistei

Cristina Vasiu trece printr-o perioadă foarte bună. Şi-a întâlnit marea iubire, a participat la show-ul transformărilor, Te Cunosc de Undeva, şi a lansat o piesă specială. Melodia ei de suflet, aşa numeşte Cristina noul ei proiect.

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 14:03

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

'Bună, ce mai faci?', aşa se numneşte piesa, pe care artista a postat-o pe Youtube zilele trecute. Videoclipul  a fost filmat într-o singură zi pe străzile din Bucureşti. Alături de ea apare şi iubitul ei. 

Cristina: Am lansat piesa aceasta de curând şi sunt şi fericită şi emoţionată în acelaşi timp. Îndăgostită de 5 luni încoace pentru că a trecut ceva timp de atunci. Suntem bine. A fost o provocare să lucrez pentru prima dată în contextul acesta alături de persoana iubită. Am avut emoţii A fost puţin condiţionat. Scenariul era să am nişte momente mai tandre în braţele altui bărbat şi cumva, ca să evităm tot felul de alte discuţii am preferat să joc alături de el. Eu m-am simţit sută la sută în largul meu. El a fost puţin emoţionant. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Cristina Vasiu se pregăteşte de vară cu o piesă fresh. "Bună,ce faci" este cel mai nou single al artistei