Antena Meniu Search
x

Dan Negru, de 20 de ani liderul Revelioanelor: "Există un secret pentru acest lucru, dar nu îl voi divulga"

2020 a fost Revelionul cu numărul 20 pentru Dan Negru, campionul absolut al divertismentului din România. De două decenii, este liderul spectacolelor în noaptea dintre ani. 

de Redactia Observator

la 01.01.2020, 23:11

Vezi și

2020 a fost Revelionul cu numărul 20 pentru Dan Negru, campionul absolut al divertismentului din România. De două decenii, este liderul spectacolelor în noaptea dintre ani. "Există un secret pentru acest lucru, dar nu îl voi divulga", a declarat Dan Negru. Îl puteți vedea în acest video, în platoul Observatorul orei 19.00, alături de Andreea Berecleanu.

Revelionul Starurilor, prezentat pentru al 20-lea an consecutiv de Dan Negru, a adus în fața telespectatorilor zeci provocări şi tot atâtea vedete. Multe, ascunse în spatele unor măşti spectaculoase.

Simona Gherghe a întruchipat-o pe Rafiki, maimuța din Lion King. Şi Petre Roman a răspuns provocării şi a intrat în rolul Iepurelui din Alice în Țara Minunilor. Antonia a fost spectaculoasa vrăjitoare Ursula, din Mica Sirenă, pe care nici iubitul ei, Alex Velea, nu a reuşit să o recunoască.

Fosta campioană olimpică la atletism, Gabriela Szabo, a întruchipat-o pe Betty Boop, iar Adelina Pestrițu s-a transformat în Imelda din filmul animat "Coco". Rolul motanului încălţat i-a revenit lui Dorian Popa, în timp ce Manuela Hărăbor a intrat în pielea personajului Maleficent.

Cristi Minculescu, Marius Ţeicu, Alexandru Arşinel, Monica Anghel, Ruby, Anna Lesko şi Irina Loghin sunt doar mică parte dintre artiştii care au urcat pe scena Revelionului Starurilor. Pe primul loc în clasamentul audienţelor au fost şi ediţiile Observator, care au adus în casele românilor ultimele ştiri din 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Dan Negru, de 20 de ani liderul Revelioanelor: "Există un secret pentru acest lucru, dar nu îl voi divulga"