Antena Meniu Search
x

Daniel Osmanovici se pregătește pentru un maraton în Los Angeles!

Deja se poate lăuda cu o vastă experiență în ceea ce privește maratoanele sau cursele cu bicicleta. Are peste cinci ani de astfel de activități sportive și peste 3000 de kilometri parcurși. Daniel Osmanovici, prezentatorul Observator de la Antena 1, se pregătește să își treacă în palmares o cursă despre care, peste ani, să le povestească și nepoților.

  Deja se poate lăuda cu o vastă experiență în ceea ce privește maratoanele sau cursele cu bicicleta. Are peste cinci ani de astfel de activități sportive și peste 3000 de kilometri parcurși. Daniel Osmanovici, prezentatorul Observator de la Antena 1, se pregătește să își treacă în palmares o cursă despre care, peste ani, să le povestească și nepoților. Știristul se află în plin antrenament pentru un maraton care se va desfășura în februarie în Los Angeles. O cursă care va aduna echipe din toate colțurile lumii, care vor alerga peste Ocean pentru diverse scopuri caritabile.

Frumos este că anul viitor este an olimpic și pe 14 februarie se fac exact 30 de ani de când Valeria Răcilă a câștigat medalia de aur la Olimpiada de la Los Angeles. Ei bine, în acest maraton, am onoarea să alerg alături de campioana Valeria Răcilă, care a promis va parcurge această cursă cu medalia câștigată atunci la gât”, spune Daniel, care speră ca din donațiile oamenilor, care se pot face pe site-ul https://www.justgiving.com/Daniel-Osmanovici, să strângă suma necesară pentru a-i ajuta pe copiii din cadrul proiectului Adunații-Copăceni.

Daniel Osmanovici mai povestește că va alerga la Los Angeles pentru copii cu boli genetice (epidermoliză buloasă, fibroză chistică etc), neurologice (tetrapareză spastică, distrofii musculare, scleroză multiplă în plăci etc), frații și surorile pacienților de la oncopediatrie și copii ai unor pacienți adulți cu diagnostic oncologic în faze terminale, toți fiind afectati social, financiar și emoțional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Daniel Osmanovici se pregătește pentru un maraton în Los Angeles!