Daniel Osmanovici se pregătește pentru un maraton în Los Angeles!

Publicat: 18.11.2015, 12:16.
Actualizat: 18.11.2015, 12:21

Deja se poate lăuda cu o vastă experiență în ceea ce privește maratoanele sau cursele cu bicicleta. Are peste cinci ani de astfel de activități sportive și peste 3000 de kilometri parcurși. Daniel Osmanovici, prezentatorul Observator de la Antena 1, se pregătește să își treacă în palmares o cursă despre care, peste ani, să le povestească și nepoților.

Deja se poate lăuda cu o vastă experiență în ceea ce privește maratoanele sau cursele cu bicicleta. Are peste cinci ani de astfel de activități sportive și peste 3000 de kilometri parcurși. Daniel Osmanovici, prezentatorul Observator de la Antena 1, se pregătește să își treacă în palmares o cursă despre care, peste ani, să le povestească și nepoților. Știristul se află în plin antrenament pentru un maraton care se va desfășura în februarie în Los Angeles. O cursă care va aduna echipe din toate colțurile lumii, care vor alerga peste Ocean pentru diverse scopuri caritabile.


Frumos este că anul viitor este an olimpic și pe 14 februarie se fac exact 30 de ani de când Valeria Răcilă a câștigat medalia de aur la Olimpiada de la Los Angeles. Ei bine, în acest maraton, am onoarea să alerg alături de campioana Valeria Răcilă, care a promis va parcurge această cursă cu medalia câștigată atunci la gât”, spune Daniel, care speră ca din donațiile oamenilor, care se pot face pe site-ul https://www.justgiving.com/Daniel-Osmanovici, să strângă suma necesară pentru a-i ajuta pe copiii din cadrul proiectului Adunații-Copăceni.


Daniel Osmanovici mai povestește că va alerga la Los Angeles pentru copii cu boli genetice (epidermoliză buloasă, fibroză chistică etc), neurologice (tetrapareză spastică, distrofii musculare, scleroză multiplă în plăci etc), frații și surorile pacienților de la oncopediatrie și copii ai unor pacienți adulți cu diagnostic oncologic în faze terminale, toți fiind afectati social, financiar și emoțional.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.