Antena Meniu Search
x

De ziua lui, Adrian Mutu a anunţat că s-a însurat, pentru a treia oară

Pe o plajă din Cuba, a transformat o fostă miss în actuala doamna Mutu. De două luni a avut nevoie fotbalistul ca să treacă la atac şi s-o ceară de soţie pe Sandra Bachici. Deşi îi despart 15 ani, acum îi uneşte un jurământ. Dar, spun unii, asta nu înseamnă că în paradis nu poate apărea în curând furtuna.

Vezi și

 De ziua lui, Adrian Mutu a anunţat că s-a însurat, pentru a treia oară. Pe o plajă din Cuba, a transformat o fostă miss în actuala doamna Mutu. De două luni a avut nevoie fotbalistul ca să treacă la atac şi s-o ceară de soţie pe Sandra Bachici. Deşi îi despart 15 ani, acum îi uneşte un jurământ. Dar, spun unii, asta nu înseamnă că în paradis nu poate apărea în curând furtuna.

El, în blugi, în loc de frac. Ea, într-o rochie neagră de plajă. Pe plajă. Zâmbitoare. Dacă n-ar fi fost şampania, buchetul miresei şi decorul, nici n-ai fi spus că briliantul fotbalului şi perla modei şi-au unit destinele.

Adi Mutu a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu şi cu frumoasa Consuelo. Şi totuşi, familia Mutu versiunea a treia pregăteşte o petrecere cu sute de invitaţi. De această dată, în România..

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » De ziua lui, Adrian Mutu a anunţat că s-a însurat, pentru a treia oară