Antena Meniu Search
x

Prezentare de lux la Săptămâna Modei de la New York! Designerul Ralph Lauren a adus în faţa publiclui ţinute elegante şi maşini extravagante

Maşini de lux la Săptămâna Modei de la New York! Designerul Ralph Lauren a adus în faţa publiclui newyorkez ţinute elegante şi maşini extravagante. Modelele au defilat în rochii argintii, negre şi roşii sub privirile pasionaţilor de modă.

Vezi și

Maşini de lux la Săptămâna Modei de la New York! Designerul Ralph Lauren a adus în faţa publiclui newyorkez ţinute elegante şi maşini extravagante.

Modelele au defilat în rochii argintii, negre şi roşii sub privirile pasionaţilor de modă. Nici ţinutele electrice nu au lipsit din cadrul prezentării.

Modelele au defilat pe un podium circular în mijlocul căruia erau expuse ultimele modele Bugatti şi Bentley. La prezentarea de lux a creatorului american au asistat o mulţime de celebrităţi din lumea filmului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Prezentare de lux la Săptămâna Modei de la New York! Designerul Ralph Lauren a adus în faţa publiclui ţinute elegante şi maşini extravagante