Antena Meniu Search
x

DJ Wanda şi-a făcut un "lifting" în zona intimă

Un lifting mai special îi pune zâmbetul pe buze artistei DJ Wanda. E vorba despre o intervenţie de rejuvenare a zonei intime

Vezi și

Un lifting mai special îi pune zâmbetul pe buze artistei DJ Wanda. E vorba despre o intervenţie de rejuvenare a zonei intime

La 38 de ani, Wanda vorbeşte deschis despre ultima operaţie estetică - menită să-i întinerească zona intimă. Intervenţia de rejuvenare este ultima modă la Hollywood. Şi artista i-a aflat toate avantajele."Nu e o operaţie pentru acele filme XXX unde se întâmpla mai ştiu eu ce, ci o operaţie care-ţi întinereşte, practic, organul genital, care arată bine".

Asta o face ca şi în România să fie cea mai căutată intervenţie, spune Wanda. Doar că nimeni nu vorbeşte despre aşa ceva.

În ultimii ani, artista a recurs şi la alte metode mai neobişnuite de întinerire. Şi-a schimbat complet sângele, intervenţie numită şi terapia - vampir. Iar pe trup i-au "înflorit", unul după altul, tatuaje colorate.

Wanda e convinsă că fericirea vine din interior, dar şi exteriorul. contează. Aşa că va continua să caute metode prin care să-şi menţină tinereţea. Chiar dacă nu sunt dintre cele mai obişnuite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » DJ Wanda şi-a făcut un "lifting" în zona intimă