Antena Meniu Search
x

Dorin Negrău, spectacol vestimentar la Săptămâna Modei din New York

Dracula a poposit şi la Săptămâna Modei din New York. Creatorul român Dorin Negrău şi-a prezentat viziunea vestimentară, alături de Ralph Lauren, Chanel sau Marc Jacobs

Vezi și

Dracula a poposit şi la Săptămâna Modei din New York. Creatorul român Dorin Negrău şi-a prezentat viziunea vestimentară, alături de Ralph Lauren, Chanel sau Marc Jacobs

O prezentare spectaculasă marca Dorin Negrău a fost dezvăluită asemeni unui basm românesc în ultima zi de New York Fashion Week. O ocazie pe care designerul român a reuşit să o speculeze la maximum cu o colecţie inspirată din mitul contelui Dracula, dar şi cu influenţe ale portului românesc tradiţional. Şi a făcut senzaţie.

Deschiderea a fost una teatrală: o manechină a urcat pe podium înfăşurată într-o plasă asemănătoare celei de păianjen. O dată ce plasa a fost îndepărtată, creaţiile românului au strălucit în faţa celor 500 de invitaţi.

Românul a fost lăudat pentru toate creaţiile, dar şi pentru felul în care a pus totul în scenă: muzică modernă îmbinată cu vocea inegalabilei Maria Tănase. Iar super modelul românesc Catrinel Menghia a fost invitata specială din prezentare.

Broderia românească şi-a găsit loc pe rochii din piele. Iar macrameul românesc a împodobit baticuri simple, albe, folosite pe post de accesorii la ţinutele de seară. Mulţi jurnalişti de modă americani au spus că prezentarea Dorin Negrău a fost un spectacol de teatru, artă şi modă la un loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Dorin Negrău, spectacol vestimentar la Săptămâna Modei din New York