Antena Meniu Search
x

Serialul Downton Abbey se întoarce pe marile ecrane (Video)

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii îndrăgitului serial britanic Downton Abbey. Filmul, care este o continuare a seriei televizate, a avut premiera mondială la Londra.

de Redactia Observator

la 10.09.2019, 17:10

Vezi și

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii îndrăgitului serial britanic Downton Abbey. Filmul, care este o continuare a seriei televizate, a avut premiera mondială la Londra. A fost difuzat pentru prima oară şi lungmetrajul Ford Versus Ferrari care spune povestea competiţiei dintre cei doi giganţi din lumea automobilelor, în anii '60.

La patru ani de la încheierea serialului, filmul Downton Abbey începe când familia Crawley şi servitorii săi se pregătesc de vizita regală.

Domeniul freamătă de nerăbdare în aşteptarea celor mai de seamă oaspeţi: Regele George al 5-lea şi regina Marii Britanii. Înainte de difuzarea în premieră a lungmetrajului, actorii îmbrăcaţi de gală au păşit pe covorul roşu.

Serialul "Downton Abbey" s-a bucurat de un succes răsunător în toată lumea. A fost recompensat cu premii Emmy, Globuri de Aur şi BAFTA şi a fost vizionat de aproximativ 120 de milioane de persoane din peste 200 de ţări. Mult aşteptatul film va ajunge vineri şi în cinematografele din România.

Filmul "Ford vs Ferrari" spune povestea celor doi mari producători de automobile şi întrecerea de a construi cea mai rapidă maşină de curse.

Totul a pornit de la ambiţia lui Henry Ford al doilea care a vrut să construitască cel mai puternic bolid din lume pentru a câştiga cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Premiera mondială a filmului a avut loc la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, de la care nu puteau să lipsească actorii din rolurile principale: Matt Damon şi Christian Bale.

Fanii din România vor mai avea două luni până vor putea vedea filmul. Pelicula va fi difuzată în cinematografele din ţară începând cu 15 noiembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri Mondene » Serialul Downton Abbey se întoarce pe marile ecrane (Video)