Antena Meniu Search
x

"Dragostea lor e evidentă". Prinţul Harry şi Meghan Markle au lansat o serie de portrete pentru a marca logodna (Foto)

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat publicităţii o serie de trei portrete prin care marchează proaspăta logodnă.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat publicităţii o serie de trei portrete prin care marchează proaspăta logodnă.

Fotografiile au fost realizate de fotograful american de modă Alexi Lubomirski, faimos pentru imaginile cu prinţesa Diana.

„Logodnicii sunt recunoscători pentru mesajele călduroase și generoase pe care le-au primit în această perioadă fericită din viața lor. Ca semn de mulțumire, eu au decis să împărtășească imaginile surprinse pentru a marca logodan lor. Nu pot să mă abţin din zâmbit când mă uit la fotografiile pe care le-am făcut cu ei, la fel a fost şi fericirea lor împreună”, a declarat Lubomirski.

Portretele logodnicilor au fost realizate la Frogmore House, din apropierea Castelului Windsor, unde cuplul se va căsători pe 19 mai 2018.

Nepotul în vârstă de 33 de ani al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, al cincilea în ordine la succesiunea tronului, şi Meghan Markle, actriţă americană în vârstă de 36 de ani, şi-au anunţat logodna în luna noiembrie a acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » "Dragostea lor e evidentă". Prinţul Harry şi Meghan Markle au lansat o serie de portrete pentru a marca logodna (Foto)