Video

Elena Merişoreanu se pregăteşte să lanseze un nou album: În această pandemie mi-am cunoscut familia şi am lucrat la un nou album

De Redactia Observator.
Publicat: 27.04.2021, 17:49.
Actualizat: 27.04.2021, 20:03

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Elena Merişoreanu, a fost prezentă în platoul Observator să povestească atât despre noul său album pe care se pregăteşte să îl lanseze, dar şi despre cum arată sărbătorile pascale în familia ei.

Îndrăgita artistă lucrează de zor la un nou album. Acum însă se pregăteşte pentru sărbători, pe care le va petrece în sânul familiei. În ciuda faptului că a colindat lumea întreagă, spune că acasă se poate numi doar locul în care îi ai pe cei dragi aproape.

Elena Merişoreanu: Ducem lipsa publicului, a aplauzelor, dar nu am fost ocolită de televiziuni şi asta m-a ţinut în priză. Aceasta pandemie a trecut atât de repede pentru mine. Aş putea să spun că am început să îmi cunosc mai bine familia. De la 16 ani am fost angajată la Ansamblul Rpsodia Română unde am stat peste 35 de ani. Numai plecată. Nu ştiu cum mi-au crescut fetele. În această pandemie mi-am cunoscut familia, am lucrat la un CD, pe care trebuia să îl scot de Paşte. Am lucrat cu maestrul Marian Cleante la cântece de petrecere şi la cele populare cu maestrul Victor Florea şi mi le-au făcut extraordinar de frumoase. Eu mi-am făcut textele.

Citește și:

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.