Antena Meniu Search
x

Fata ascunsa a Deliei Matache

Daca ar renunta la muzica, Delia ar putea deveni clarvazatoare. Frumoasa cantareata are harul de a vedea in viitor. Invitata in platoul emisiunii "Acces Direct", artista a povestit cum i-a prevestit lui Cheloo ca va avea un accident

Vezi și

"Eu glumeam, m-am uitat asa in palma, m-am uitat la liniile vietii si zic: da, o sa ai o cumpana, nu stiu cand, dar in viitorul foarte apropiat probabil. Si si-a rupt mana", povesteste artista.

S-a intamplat chiar in timp ce se aflau la auditiile pentru X factor. "Vrea sa demonstreze o chestie din asta, ce fac rock starurile, se arunca in public, sunt prinse si purtate pe brate. A vrut sa faca o mica demonstratie, nu i-a iesit in tocmai cum a vrut". Cand a sarit in public, Cheloo s-a lovit puternic la mana si a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Cheloo s-a ales cu o rana la mana si cateva zile de repaos. De o pauza ar avea nevoie si Delia. "Am obosit, am obosit si am nevoie macar de o saptamana. O sa fugim cred ca in Seychelles", a mai povestit Delia.

Chiar daca n-au rezervat biletele de avion, Delia si sotul ei planuiesc sa plece in vacanta peste o saptamana. "Seychelles are mai multe insule. stam trei zile pe una, intr-un loc mai rustic, mai wild, intr-un cort din asta, inca doua zile intr-un resort mai maricel, trei zile nu stiu unde si vizitam". Din toamna, o puteti vedea pe Delia la show-ul X FACTOR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Fata ascunsa a Deliei Matache