Antena Meniu Search
x

Nestky și Triggerfinger vor urca pe scena festivalului Awake, din Mureș

Organizatorii festivalului Awake au anunţat primii artişti care au confirmat participarea la cea de-a treia ediţie a evenimentului! Awake va avea loc între 15 şi 18 august, în judeţul Mureş.

Vezi și

Organizatorii festivalului Awake au anunţat primii artişti care au confirmat participarea la cea de-a treia ediţie a evenimentului! Printre numele anunţate se numără şi trupa Triggerfinger, care - deşi este o formaţie de coveruri - are deja cinci albume scoase pe piaţă. Festivalul Awake va avea loc între 15 şi 18 august, în judeţul Mureş.

Nestky este un DJ belgian, printre cei mai populari în muzică electronică, cunoscut și pentru colaborările de succes avute cu David Guetta și Emeli Sande. Alături de el, va urcă pe scenă și cântărețul britanic JP Cooper, ajuns celebru în urma duetului realizat cu Jonas Blues pentru piesa Perfect Strangers. Piesa, de un real succes, s-a clasat pe locul în UK Singles Chart.

Un alt nume sonor printre împătimiții festivalurilor de muzică ce va ajunge la noi în țară anul viitor este și AJ Tracey, un cântăreț britanic ce îmbină muzică rap cu stilul grime.

Și, nu în ultimul rând, unii din cei mai așteptați artiști sunt băieții de la Triggerfinger, o trupă de coveruri, cu cinci albume lansate până în prezent. Formația a devenit cunoscută la nivel internațional cu interpretarea melodiei "I Follow Rivers".

Biletele pentru festivalul Awake 2019 sunt deja disponibile online, iar prețurile pornesc de la 169 de lei, cu taxa de camping inclusă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Nestky și Triggerfinger vor urca pe scena festivalului Awake, din Mureș