Antena Meniu Search
x

Ce tatuaje au vedetele şi care e povestea din spatele lor

Fiecare tatuaj spune o poveste, iar vedetele nu se lasă mai prejos. Multe dintre ele poartă pe piele simboluri, mesaje cu subînţeles sau citate care le-au motivat în cele mai grele momente din viaţa lor.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 10:58

Vezi și

Fiecare tatuaj spune o poveste, iar vedetele nu se lasă mai prejos. Multe dintre ele poartă pe piele simboluri, mesaje cu subînţeles sau citate care le-au motivat în cele mai grele momente din viaţa lor.

Selena Gomez refuză să vorbească despre viaţa ei privată şi mai ales despre relaţia eşuată cu Justin Bieber. Transmite însă mesaje subtile care dau de înţeles că ar încerca să depăşească această etapă nefastă. Cântăreaţa are pe spate un tatuaj în limba arabă, care s-ar traduce "Iubeşte-te pe tine înainte de orice".

Uneori, prea mult entuziasm strică. A păţit-o şi Emma Watson, care din dorinţa de a-şi arăta sprijinul pentru mişcarea Time's Up, a comis o greşeală ce a stârnit hazul pe reţelele de socializare. Prezentă la un eveniment grandios de la Hollywood, vedeta din „Harry Potter" a apărut la Oscaruri cu "Time's Up" tatuat pe braţ, sloganul care condamnă hărţuirea sexuală şi pe care majoritatea actorilor l-au afişat sub formă de insignă.

Multă lume s-a întrebat ce e cu sirena aceea imperfectă pe care cântăreţul şi actorul Harry Styles o are tatuată pe braț. El a explicat că nimeni n-ar trebui să tânjească după perfecţiune şi să se iubească aşa cum e.

După mai multe momente dificile şi în plin scandal de abuz sexual, Kesha a adoptat un nou motto pe care a decis să şi-l arate şi pe piele. Ea şi-a tatuat mesajul "live free" pe degete. Kesha susţine că are o semnificaţie şi mai puternică, mai ales că vine într-un moment atât de important în viaţa ei, iar cel mai frumos lucru pe lumea aceasta este să trăieşti liber. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Ce tatuaje au vedetele şi care e povestea din spatele lor