Antena Meniu Search
x

Filmul anului este "The Shape of Water", peliculă aflată în centrul unui scandal de plagiat

Aflată în centrul unui scandal de plagiat, pelicula a obţinut marele premiu la gala Oscar. Anul acesta, nu au fost răsturnări de situaţie.

Vezi și

Aflată în centrul unui scandal de plagiat, pelicula a obţinut marele premiu la gala Oscar. Anul acesta, nu au fost răsturnări de situaţie. Era previzibil cine va câştiga, spun criticii. S-a schimbat însă ceva la Hollwwood. Prima ediţie de la scandalul Weinstein le-a avut drept co-prezentatoare pe trei dintre victimele producătorului.

Cu 13 nominalizări şi patru trofee primite, inclusiv pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor, drama fantastică "The shape of water" a respectat previziunile criticilor de film. Anunţul a fost făcut de Warren Beatty şi Faye Dunnaway, protagoniştii celui mai comentat moment al galei Oscar de anul trecut, când au anunţat un alt câştigător. Ca să se asigure că acum e totul în regulă, regizorul Guillermo del Toro a verificat plicul. 

Dat în judecată pentru plagiat, după ce a fost acuzat că a copiat scenariul filmului, Guillermo del Toro a avut o seară de neuitat.

Previzibil a fost şi Oscarul acordat pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Nu însă şi discursul ei. 

Pe acelaşi subiect

"Cea mai neagră oră" a lui Winston Churchill a marcat momentul de aur al carierei lui Gary Oldman. La 59 de ani, el a primit Oscarul pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea fără cusur a premierului britanic. Reuşita lui Gary Oldman a fost umbrită de criticile dure de pe reţelele de socializare. Internauţii amintesc de acuzaţiile din 2001 făcute de soţia britanicului. Actorul ar fi lovit-o în faţă cu receptorul telefonului. 

Căzut în dizgraţie după acuzaţiile de hărţuire sexuală şi viol, producătorul de film Harvey Weinstein a fost unul dintre subiectele abordate cu ironie în monologul lui Jimmy Kimmel, de la începutul serii.  

Ceva mai târziu, Jimmy Kimmel şi câteva vedete le-au făcut o surpriză uriaşă spectatorilor dintr-un cinematograf. 

O cameră video a fost amplasată în cinematograf, așa că toţi cei rămaşi la ceremonie au putut vedea în timp real ce se întâmplă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Filmul anului este "The Shape of Water", peliculă aflată în centrul unui scandal de plagiat