Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gala Grammy, din nou la New York. Spectacolul va aduce încasări de 200 de milioane de dolari

E noaptea cea mare pentru vedetele industriei muzicale de peste ocean. Pentru prima oară în ultimii 15 ani, gala Premiilor Grammy va avea loc la New York.

de Redactia Observator

la 28.01.2018 , 22:10

E noaptea cea mare pentru vedetele industriei muzicale de peste ocean. Pentru prima oară în ultimii 15 ani, gala Premiilor Grammy va avea loc la New York. Şi toată lumea se aşteaptă ca evenimentul plin de culoare din această seară să fie marcat scandalul hărţuirilor sexuale de la Hollywood.

New York a fost oraşul ales pentru a găzdui gala premiilor Grammy, primul mare eveniment dedicat muzicii de anul acesta. Născut în cartierul Brookyin, Jay Z este şi primul pe lista favoriţilor de anul acesta.

Soţul lui Beyonce are opt nominalizări, inclusiv la secţiunea pentru albumul anului. Mulţi se aşteaptă ca veteranul muzicii rapp să îl ia la rost pe Donald Trump, în cadrul galei. Jay Z e în război deschis cu preşedintele, după comentariile considerate drept rasiste ale lui Trump cu privire la ţările din Africa.

Vezi și

Simpaticul James Corden a fost ales pentru a prezenta spectacolul. Iar misiunea lui nu va fi deloc uşoară. Gala de anul acesta e umbrită de scandalul sexual de la Hollywood. După rochiile negre purtate de actriţe la Globurile de Aur, vedetele din industria muzicală au ales să poarte trandafiri albi pentru a-şi arăta susţinerea pentru victimele hărţuirilor.

Şi petrecerea la care starurile vor participa după ceremonia de premiere este inspirată de cartierele diverse al oraşului-gazdă. Fructele de mare, preparatele din bucătăria chinezească dar şi faimosul grătar originar din Brooklyn se află pe meniu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Gala Grammy, din nou la New York. Spectacolul va aduce încasări de 200 de milioane de dolari