Antena Meniu Search
x

Video Gaşca Zurli pregăteşte un spectacol unic, în ziua de Florii: Misiunea noastră este să aducem bună dispoziţie în casele oamenilor

Familia Zurli se măreşte cu încă un personaj. Dacă sunteţi curioşi despre cine este vorba, puteţi afla în premieră în Duminica Floriilor, când va avea loc un eveniment unic.

de Redactia Observator

la 20.04.2021, 18:52

Vezi și
  • Gasca Zurli prezintă în premieră un nou personaj
  • Iuti cel mai nou personaj din gaşca Zurli
  • Gaşca Zurli, spectacol unic, în ziua de Florii
  • Iuți şi Familia Zurli, lecţia iertării şi a prieteniei

Spectacolul îi va învăţa pe părinţi şi pe copii lecţia iertării şi a prieteniei, într-o perioadă în care lumea are atâta nevoie de lucruri frumoase! Iar ca să îl urmăriţi nu trebuie decât să vă aşezaţi comod în fotoliu, căci va fi transmis online.

Mirela Retegan: Misiunea noastră este să aducem bună dispoziţie în casele oamenilor. Ne-am tot gândit cu colegii mei cum să facem să îi ajutăm pe copii să înţeleagă semnificaţia Paştelui şi a acestei săptămâni mari care începe de duminică încolo. Noi am împachetat într-o poveste. Duminica, de pe scena Teatrului Rapsodia, noi o să jucăm în sală. Am mai făcut un spectacol online de 8 Martie, mai facem unul acum, de Florii şi pentru că nu vrem să fie sala goală o să punem căte o jucărie de pluş Zurli pe fiecare scaun şi numele unui copil pe fiecare scaun şi o să îl transmitem online către copii din toată lumea. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Gaşca Zurli pregăteşte un spectacol unic, în ziua de Florii: Misiunea noastră este să aducem bună dispoziţie în casele oamenilor