Antena Meniu Search
x

Geanina Ilieş, prezentatoarea Observator de Weekend, o femeie fericită! Are acasă un bucătar priceput!

Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, Geanina Ilieş, şi fiul ei, Patrick, în vârstă de şase ani, au un obicei tare haios

Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1, Geanina Ilieş, şi fiul ei, Patrick, în vârstă de şase ani, au un obicei tare haios

Deşi nu se declară o maestră în bucătărie, frumoasa vedetă găteşte des alături de junior. „Pegatim mâncarea doar cu un fundal sonor extrem de ritmat, asta e nebunia noastră. Mai tăiem un morcov, mai dansăm, mai cântăm, mai facem un aluat. Patrick mă invita uneori şi la dans. La sfârşit e mai greu, când trebuie să facem curat”, spune Geanina, care completează: „Îmi place ca Patrick vine cu reţele noi, din ce în ce mai complicate, şi încercam amândoi să le realizăm. Înainte se plictisea mai repede, dar acum îl văd mai implicat, mai pasionat. Are un maaare zâmbet pe faţa când reţeta noastră iese ca-n poza. Şi nu mai zic cât de gustoasă iese mâncarea pentru că e dragostea e ingredientul noastru principal”, adaugă vedeta Antenei 1.

Cât priveşte mâncarea preferată a fiului ei, Geanina spune că Patrick are o plăcere nebună să ronţăie legume, dar plăcinta cu mere se afla pe prima poziţie în clasament. „Ştie şi ce fel de mere sunt mai bune pentru prăjitura şi are grijă mereu să le pună în coşul de cumpărături”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Geanina Ilieş, prezentatoarea Observator de Weekend, o femeie fericită! Are acasă un bucătar priceput!