Antena Meniu Search
x

Galerie foto Gigi Hadid rupe tăcerea după zvonurile de despărţire. Zayn Malik, acuzat că a lovit-o pe mama modelului, neagă tot

Gigi Hadid a rupt tăcerea după apariţia zvonurilor cu privire la despărţirea de iubitul său, Zayn Malik. Mama celebrului top model îl acuzase pe cântăreţ, fost membru al trupei One Direction, că a fost violent cu ea. Zayn şi Gigi au o fiică în vârstă de un an, pe nume Khai.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 20:19

Vezi și

Reprezentanţii legali ai lui Gigi Hadid au emis, joi, o declaraţie în care au precizat că aceasta se concentrează asupra stării de bine a fiicei sale. Top modelul în vârstă de 26 de ani solicită să nu fie deranjată şi să-i fie respectat dreptul la intimitate, relatează Daily Mail. Astfel, nici nu confirmă, nici nu neagă scandalul despărţirii şi al violenţei domestice care a luat proporţii pe reţelele de socializare.

Gigi Hadid şi Zayn Malik s-ar fi despărţit. Acuzaţii de violenţă domestică

Recent, revista People a răspândit informaţii cu privire la o posibilă despărţire a cuplului, conform unei surse apropiate celor doi. "Nu mai trăiesc împreună, dar amândoi sunt părinţi minunaţi". Mama lui Gigi, fostul model internaţional Yolanda Hadid, a declarat joi că a luat în calcul să se adreseze poliţiei după ce Zayn Malik, în vârstă de 28 de ani, ar fi lovit-o. Artistul a negat acuzaţiile, precizând că în timpul certurilor şi-au adresat doar "cuvinte grele". Zayn a reacţionat la postarea Yolandei, criticând modul în care bunica fiicei sale a abordat public "o chestiune privată", afectând "spaţiul sigur în care el şi Gigi îşi cresc copilul".

Zayn Malik şi Gigi Hadid au început să se întâlnească în 2015, iar în septembrie 2020 a venit pe lume primul lor copil, o fetiţă pe nume Khai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Gigi Hadid rupe tăcerea după zvonurile de despărţire. Zayn Malik, acuzat că a lovit-o pe mama modelului, neagă tot