Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără din Brașov, vedetă pe Facebook, mesaj pentru bărbați: 'Asigurați-vă că mașina valorează mai mult decât produc eu'

Giulia Sabrina, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Brașov, a ajuns vedetă pe Facebook, fiind urmărită de aproape 100.000 de oameni.

de Alin Tarnovschi

la 02.01.2020 , 17:58

Giulia Sabrina, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Brașov, a ajuns vedetă pe Facebook, fiind urmărită de aproape 100.000 de oameni.

Pozele provocatoare, vacanțele exotice și stilul noncomformist au propulsat-o pe tânăra din Brașov în topul celor mai urmăriți români de pe Facebook.

Un mesaj postat de Giulia Sabrina, în această seară, pe rețeaua de socializare, a stânit numeroase controverse, după ce tânăra a avut o rugăminte adresată bărbaților.

Articolul continuă după reclamă

"Dragi bărbați, data viitoare când claxonați după mine precum niște ******* și vă coborâți geamul urlând după numărul de telefon , asigurați-vă ca mașina voastră valorează mai mult decât produc eu în câteva zile", a scris Giulia în postare.

Pe acelaşi subiect
Giulia Sabrina, tânăra din Brașov care a ajuns vedetă pe Facebook

Reacțiile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară, astfel că zeci de tineri au comentat la postare.

Tânăra din Brașov a intrat, pentru prima dată, în atenția site-urilor mondene din România în urmă cu patru ani, atunci când a început să lucreze la profilul său de pe Facebook.

Giulia Sabrina are 100.000 de urmăritori pe Facebook

Între timp, tânăra din Brașov s-a mutat la București și și-a deschis conturi și pe alte rețele sociale, dar și pe site-uri de unde câștigă bani de la cei care se abonează pentru a vedea postări exclusive.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Tânără din Brașov, vedetă pe Facebook, mesaj pentru bărbați: 'Asigurați-vă că mașina valorează mai mult decât produc eu'