Antena Meniu Search
x

Daniel Chițoiu, externat din spital la o săptămână după accidentul cu doi morți

Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei și secretar general ALDE, a fost externat, astăzi, la o săptămână după accidentul în care doi oameni au murit.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.01.2020, 16:53

Daniel Chițoiu a fost externat după o săptămână de la accident
Daniel Chițoiu a fost externat la o săptămână după accident - Arhivă Observator

Daniel Chițoiu, fost ministru al Economiei și secretar general ALDE, a fost externat, astăzi, la o săptămână după accidentul în care doi oameni au murit.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița, a explicat că fostul ministru a părăsit astăzi unitatea medicală.

Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier pe 26 decembrie 2019, în localitatea Zamfirești din Argeș, pe DN7, în zona Dealul Negru.

O anchetă a fost deschisă de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, iar cercetările sunt coordonate de procurori, după ce mai mulți martori au explicat că mașina condusă de Chițoiu ar fi pătruns pe contrasens și a izbit un Logan.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, Chițoiu ar fi vorbit la telefon în momentul accidentului și astfel ar fi ajuns mașina sa pe contrasens.

Doi soți în vârstă de 82 și 73 de ani și-au pierdut viața în urma cumplitului accident, în timp ce Chițoiu și o pasageră din Logan au ajuns la spital cu fracturi.

Imediat după accident, Daniel Chițoiu ar fi spus că șoferul cu Dacia Logan ar fi pătruns pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău, însă a fost contrazis de câțiva martori.

O expertiză tehnică a celor două mașini va arăta exact cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat de moartea celor doi soți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Daniel Chițoiu, externat din spital la o săptămână după accidentul cu doi morți