Antena Meniu Search
x

Vârsta e cu siguranţă doar un număr! IMAGINE INCENDIARĂ cu o divă de la Hollywood, GOALĂ LA 50 DE ANI

Cine a spus că vârsta este doar un număr, ştia ce ştia! Renumita actriţă Halle Barry şi-a înnebunit fanii după ce a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie incendiară, demnă de invidia multor femei, dacă judecăm după formele divei.

Cine a spus că vârsta este doar un număr, ştia ce ştia! Renumita actriţă Halle Berry şi-a înnebunit fanii după ce a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie incendiară, demnă de invidia multor femei, dacă judecăm după formele divei.

Are 50 de ani, dar arată mai bine decât multe femei de 20! Imaginea în care apare Halle, câştigătoare a unui Oscar în 2012, pune la încercare imaginaţia tuturor bărbaţilor.

Diva pozează goală, pe o lumină extrem de scăzută, iar umbrele îi pică perfect pe formele apetisante care au consacrat-o. 

Îndreptul imaginii, diva a scris un citat, care îi aparţine Ninei Simone. "Să îţi spun ce înseamnă libertatea pentru mine. Lipsa fricii."

Imaginea a adunat aproape 80 de mii de aprecieri şi peste o mie de comentarii ale admiratorilor de pretutindeni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Vârsta e cu siguranţă doar un număr! IMAGINE INCENDIARĂ cu o divă de la Hollywood, GOALĂ LA 50 DE ANI