Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul săptămânii 12-18 martie 2018. Gemenii așteaptă vești importante, Fecioarele ar putea fi cerute în căsătorie. Visele se împlinesc pentru Săgetători

Horoscopul săptămânii 12 - 18 martie 2018.  Potrivit previziunilor lui Mihai Voropchievici, Gemenii așteaptă vești importante, Fecioarele ar putea fi cerute în

de Redactia Observator

la 10.03.2018 , 22:30

Horoscopul săptămânii 12 - 18 martie 2018.  Potrivit previziunilor lui Mihai Voropchievici, Gemenii așteaptă vești importante, Fecioarele ar putea fi cerute în căsătorie, iar visele se împlinesc pentru Săgetători.

Numerologul Mihai Vorpochievici a prezentat în emisiunea "Adevăruri ascunse" horoscopul runelor pentru săptămâna 12 - 18 martie 2018.

Articolul continuă după reclamă

Horoscopul săptămânii 12-18 martie

Pe acelaşi subiect

Berbec

Berbecii au o săptămână în care pot da lovitura la "cutia cu bunețuri" și se produce un salt rapid, calitativ, în existența lor.

Taur

Taurii au o săptămână în care trebuie să-și ia măsurile de precauție pe sens bun: o suită de schimbări majore în viitorul imediat apropiat.

Gemeni

Gemenii sunt pe poziția de așteptare a unei vești foarte importante, acasă și curînd să fie pregătiți.

Rac

Cei din zodia rac au o săptămână de introvertire, de liniște sufletească în plan spiritual. Tot ce rezolvă este numai cu ajutorul forței divine.

Leu

Leii sunt sfătuiți să lase la o parte toate grijile legate de trecut și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

Fecioară

Nativii acestei zodii sunt într-o săptămână cu multă comunicare, mesaje. Unii dintre nativii acestei zodii s-ar putea să primească o cerere în căsătorie.

Balanță

Balanțele au o săptămână de revigorare în toate planurile, fizic, psihic și material.

Scorpion

Pentru ei se anunță o săptămână cu muncă, să-și consolideze poziția și acasă, și în societate, dar mai ales la locul de muncă.

Săgetător

Ei au fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele li se împlinesc.

Capricon

Are o săptămână mai grea. A recut printr-o stare mai puțin bună de sănătate, mai au încă o săptămână în care trebuie sp-și depășească toate puterile și să dea dovadă de stoicism.

Vărsător

Au de câștigat pe toate planurile.

Pești

Au o săptămână în care vor afla un adevăra care le poate schimba viața.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul săptămânii 12-18 martie 2018. Gemenii așteaptă vești importante, Fecioarele ar putea fi cerute în căsătorie. Visele se împlinesc pentru Săgetători