Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 30 ianuarie. Marţi cu multe ceasuri rele! Probleme la muncă, dar şi în dragoste pentru o zodie

Marţi cu ceasuri rele! Una dintre zodii nu are parte de linişte deloc. Întâmpină probleme la locul de muncă, dar şi acasă, în relaţia de cuplu.

de Redactia Observator

la 30.01.2018 , 08:06

Marţi cu ceasuri rele! Una dintre zodii nu are parte de linişte deloc. Întâmpină probleme la locul de muncă, dar şi acasă, în relaţia de cuplu.

Ziua începe cu o propunere interesantă pentru Vărsători. Este vorba despre un proiect pe termen lung ce va atrage siguranţa materială pe care şi-o doreau.

****

Vezi și

Nici Peştii nu se lasă mai prejos. Ei îşi fac planuri de viitor, se dovedesc a fi extrem de practici şi dispun de tot ce au nevoie pentru a face pe plac persoanei iubite.

Pe acelaşi subiect

****

Berbecii sunt foarte încrezători în forţele proprii. E un lucru bun, dar astăzi ar fi bine să ţină cont şi de părerile celor din jur.

****

Taurilor le spun doar atât: nu vă gândiţi de două ori! Orice oportunitate care apare în viaţa profesională este binevenită.

****

Pentru voi, nativi Gemeni, ziua începe foarte bine. Încă de la primele ore primiţi veşti legate de rezultatele muncii depuse în ultimul timp. O sumă frumoasă de bani vă intră în cont sau vă alegeţi cu o promovare.

****

Moment favorabil pentru voi, Racilor, dacă v-aţi propus să începeţi o activitate nouă care implică multă responsabilitate. Farmecul personal şi intuiţia sunt de partea voastră.

****

Familia este foarte importantă pentru Lei astăzi. Apar ceva probleme şi discuţii neplăcute, cărora le veţi face faţă doar cu răbdare şi înţelegere.

****

Fecioarele au parte de tot felul de schimbări de situaţie. E inutil să vă faceţi un plan bine stabilit, iar dacă ceva nu are prioritate, nu uitaţi că şi mâine e o zi.

****

Nu-i uşor să fii nici în pielea Balanţelor astăzi. La locul de muncă sunt solicitaţi din mai multe direcţii, iar acasă, partenerul de viaţă se dovedeşte a fi, dintr-odată, foarte cicălitor.

****

Cei mai liniştiţi sunt Scorpionii, cărora toată lumea le cântă în strună. Poate vă ştiu de frică, sau poate chiar aţi făcut ceva pentru care meritaţi un tratament ca atare.

****

Gata cu excesele, Săgetătorilor! Vacanţa s-a terminat, este momentul să ne reluăm activităţile şi stilul de viaţă sănătos. Nu cred că vă este dor de tratamente sau recomandări medicale.

****

Iar Capricornii s-au lăsat uşor demoralizaţi în ultimul timp, dar a venit momentul realizărilor. Încă puţină răbdare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 30 ianuarie. Marţi cu multe ceasuri rele! Probleme la muncă, dar şi în dragoste pentru o zodie