Antena Meniu Search
x

Curs valutar

In aceasta vara se poarta bulinele si portocaliul

Ce se mai poarta? Vesnica intrebare la care exact cand credem ca am aflat raspunsul, vedem cu stupoare in jurul nostru ca nu e chiar asa, ca de unde era bine cu dungi, acum e bine cu buline, ca nu mai e vrdele pe val, ca a urcat portocaliul la rang de vedeta

de Redactia Observator

la 13.05.2013 , 17:16

Ca sa va scutim de o documentare asidua la inceput de sezon estival, am invitat-o pe Adina Buzata ca sa ne explice si noua ce si cum, sa nu ne facem de ras.

"Vestea buna este ca se poarta si dungi si buline, toate imprimeurile inspirate din natura, veselie. Este un sezon foarte vesel si ne permitem sa aratam lucrul acesta in vestimentatia noastra. Se poarta culorile neon, de la galben la fucsia, la turcoaz, culori puternice. Se poarta imprimeurile florale, se poarta chiar veselia, din materiale naturale. Este foarte important sa ne adaptam tinuta propriei personalitati, sa purtam lucruri care ne stau bine. Se poarta in continuare stilul punk : tinte pe jachete, pe genti, pe camasi, pe pantofi. Sa nu uitam de imprimeul army, care este imprimeul-vedeta al sezonului. De data aceasta, il gasim in mai multe nuante, nu numai in kaki."

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » In aceasta vara se poarta bulinele si portocaliul