Antena Meniu Search
x

Video Iuliana Beregoi a ajuns în topuri cu noua piesă şi se pregăteşte de lansarea primului album

Este frumoasă, este talentată şi reuşeşte să ajungă în topuri cu fiecare piesă lansată. La doar 16 ani, adolescenta minune, Iuliana Beregoi, îşi trăieşte visul aşa cum nu se poate mai bine.

de Redactia Observator

la 16.04.2021, 17:39

Vezi și
  • Iuliana Beregoi, tânăra artistă a momentului
  • "Dor de voi", primul album al Iulianei
  • O boxă portabilă cu piese în premieră

Piesele sale sunt difuzate pe repeat la radio şi la televizor, concertele sunt toate sold-out, şi nu lipsesc nici rolurile din filme sau seriale.Toate acestea au fost realizate de Iuliana Beregoi într-un timp foarte scurt şi cu foarte multă muncă în spate. 

Drept dovadă şi cea mai recentă piesă a tinerei artiste. "Ne iubim" a intrat rapid pe radiourile de la noi din ţară şi în trending pe Youtube. La nici două săptămâni de la lansare se apropie de 2 milioane de vizualizări. 

Iar artista are tot mai multe veşti bune pentru fani. Se pregăteşte de lansarea primului ei album. Şi nu este un simplu album, ci are o abordare inedită şi chiar unică în ţară. Va fi lansat printr-o boxă portabilă.

Iuliana Beregoi: Albumul s-a lansat ieri pe iulianaberegoi.ro. Deja au fost primite foarte multe comenzi. Este sub formă de boxă. Noi cu toţii, am venit cu aceasta idee, am vrut să facem ceva mai special. Piesele vor intra şi pe online. Am văzut că sunt deja foarte multe comenzi pentru că celor din Generaţia Z li se pare foarte cool să aiba această boxă.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Iuliana Beregoi a ajuns în topuri cu noua piesă şi se pregăteşte de lansarea primului album