Antena Meniu Search
x

James Bond şi-a făcut din nou apariţia pe marile ecrane. Însăşi Ducesa de Cambridge a fost impresionată!

James Bond şi-a făcut din nou apariţia pe marile ecrane. Aseară la Londra.

Vezi și

James Bond şi-a făcut din nou apariţia pe marile ecrane. Aseară la Londra. Ducesa de Cambridge, soţul ei şi prinţul William au fost printre spectatori, iar cei prezenţi lângă covorul roşu s-au îngrămădit să-i salute sau să le facă poze. 

Îmbrăcat la patru ace, asemenea celui mai cunoscut spion, Daniel Craig, actorul care-i dă viaţă agentului 007 în filmul Spectre şi-a făcut apariţia la premieră însoţit de noua fată Bond, actriţa franceză Léa Seydoux, şi de Monica Belucci. Prinţul Harry împreună cu Ducele şi Ducesa de Cambridge au strălucit pe covorul roşu de la Royal Albert Hall din Londra, unde a avut loc somptuoasa premieră mondială a filmului "Spectre". Kate Middleton a ales să poarte la premiera de la Royal Albert Hall o rochie lungă, gri, la care a asortat o pereche de cercei cu pietre preţioase. Asta în timp ce soţul său şi Prinţul Harry au purtat costume de culoare închisă şi papioane la fel.

Potrivit presei din Regat, unii dintre fani şi-au instalat corturile de câteva zile bune în apropiere ca să fie siguri că vor prinde un autograf sau poate chiar un selfie cu actorii din film. În filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, James Bond are un adversar pe măsură, interpretat de actorul austriac Christoph Waltz. Pelicula va ajunge în cinematografele din România pe 6 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » James Bond şi-a făcut din nou apariţia pe marile ecrane. Însăşi Ducesa de Cambridge a fost impresionată!