Antena Meniu Search
x

Jay-Z intră în afaceri legale cu marijuana

Jay-Z este un om de afaceri de succes şi nu duce lipsă de idei care să îi aducă profit. Însă ultima sa idee de business nu este pe placul soţiei sale, Beyonce. Rapper-ul a anunțat că se va asocia cu o companie de produse pe bază de canabis din California,

de Redactia Observator

la 13.07.2019, 11:08

Vezi și

Jay-Z este un om de afaceri de succes şi nu duce lipsă de idei care să îi aducă profit. Însă ultima sa idee de business nu este pe placul soţiei sale, Beyonce. Rapper-ul a anunțat că se va asocia cu o companie de produse pe bază de canabis din California, pe care o va ajuta în deciziile creative şi de strategie.

El va ajuta compania în ceea ce privește deciziile creative și strategie, dar marele său rol se va axa pe problemele justiției sociale în ceea ce privește legalizarea.

Tot ceea ce fac vreau să fac corect și la cel mai înalt nivel. Cu tot potențialul existent în industria de cannabis, experiența aceasta este una care-i transformă în partenerii ideali. Vrem să construim ceva fantastic, să ne distrăm în acest proces, să facem bine și să aducem oamenii alături de noi", a spus Jay-Z.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Jay-Z intră în afaceri legale cu marijuana