Antena Meniu Search
x

Video Jennifer Lopez şi Ben Affleck au atras toate privirile pe covorul roşu, la Veneţia. Cei doi formează din nou un cuplu, după 17 ani

Cel mai mediatizat cuplu al momentului a făcut furori la festivalul de film de la Veneţia. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au păşit împreună pe covorul roşu, după aproape 20 de ani. Este totodată prima apariţie a cuplului la un eveniment public.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 20:37

Vezi și

Îmbrăcată într-o rochie albă cu decolteu generos, J Lo a păşit pe covorul roşu după ce Ben Affleck i-a deschis, galant, portiera. Au pozat pentru fotografi şi nu s-au abţinut de la gesturi tandre.  Acum fanii se întreabă dacă următoarea rochie albă pe care o va îmbrăca va fi cea de mireasă.

Este prima ieşire a cuplului la un eveniment public după marea împăcare. Şi, ca pentru a închide un cerc, se împlinesc aproape 20 de ani de la ultima lor apariţie pe covorul roşu. Cuplul a venit la festivalul de la Veneţia pentru premiera noului film scris şi interpretat de Ben Affleck împreună cu vechiul său prieten Matt Damon, "Ultimul Duel".

Prezenţa celor doi a eclipsat celelalte vedete din echipa filmului: Jodie Comer, Matt Damon şi regizorul Ridley Scott, distins, în cadrul galei, cu un premiu special pentru întreaga carieră. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au format un cuplu la începutul anilor 2000 şi urmau să se căsătorească. Din cauza presiunii din partea publicului şi a presei, dar şi a neînţelegerilor, cei doi s-au despărţit. S-au împăcat 17 ani mai târziu, după ce J Lo a rupt logodna cu Alex Rodriguez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Jennifer Lopez şi Ben Affleck au atras toate privirile pe covorul roşu, la Veneţia. Cei doi formează din nou un cuplu, după 17 ani