Antena Meniu Search
x

Kitaro, primul concert în România

Sala Palatului va vibra pentru prima dată pe melodiile lui KITARO, pionier al stilului muzical "new age". Artistul japonez şi orchestra sa au ajuns deja în România, iar aseară l-au cunoscut pe Marius Mihalache.

Vezi și

 Singurul muzician pe care Kitaro l-a acceptat să cânte în deschiderea concertului său de duminică. Kitaro a fost întâmpinat la prima sa vizită în România cu pâine şi sare. Şi un pahar de tărie.

Şi nu doar lui i-a plăcut. Şi membrilor trupei sale, dar şi soţiei care îi este alături şi pe scenă.

Marius Mihalache este unul dintre cei mai valoroşi ţambalişti din lume şi primul artist român care va cânta în deschiderea concertului lui KITARO. Aseară s-au cunoscut.

Kitaro a mai avut parte de o surpriză. Una muzicală. Până îi va asculta din nou pe artiştii noştri, în deschiderea recitalului său, Kitaro vrea să ne descopere capitala.

KITARO are o activitatea artistică impresionantă. El a obţinut Globul de Aur şi numeroase premii Grammy. Artistul japonez va susţine un concert duminică seara, la Sala Palatului din Bucureşti. Acesta face parte din turneul de promovare al noului sau material discografic intitulat "TAMAYURA".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Kitaro, primul concert în România