Antena Meniu Search
x

Video La poveşti cu Ştefan Stan. Artistul îmbină cu succes viaţa de artist cu cea de familie

Ştefan Stan se concentrează pe viaţa de tătic de la sfârşitului anului trecut şi până acum a trecut printr-o mulţime de peripeţii. Artistul a fost prezent în platoul Observator şi a povestit mai multe despre aceasta nouă etapă din viaţa lui.

de Redactia Observator

la 15.04.2021, 14:39

Vezi și
  • Despre viaţa de tătic, cu Ştefan Stan
  • Ştefan Stan, sfaturi pentru părinţi

Dacă până acum obişnuiam să vorbim cu el despre  lansarea unei noi piese, priorităţile s-au schimbat în viaţa lui Ştefan Stan de când a devenit tătic. Artistul se concentrează pe viaţa de tătic de la sfârşitului anului trecut şi până acum a trecut printr-o mulţime de peripeţii. Spune că se descurcă de minune în această nouă postură, însă este foarte ocupat. 

Ştefan: Am un program foarte plin. Dacă nu este acasă cu copilul, e de muncă, la videoclipul pe care îl pregătesc la cea mai recentă piesă lansată. Nu este foarte complicat acum. Toată lumea mă speria înainte să vină copilul pentru că nu o să mai am timp d eabsolut nimic. Ei bine, nu e aşa. Mulţumesc lui Dumnezeu, am un copil extrem de cuminte. Se numeşte Elif. Este prima literă din Coran, ne-au inspirat nişte prieteni de-ai noştri, din Turcia. Fata lor se numeşte Elif şi ne-a plăcut numele acesta. Inspiraţia pentru noua piesă a venit de la Andrian Şaguna. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » La poveşti cu Ştefan Stan. Artistul îmbină cu succes viaţa de artist cu cea de familie