Antena Meniu Search
x

Lady Gaga dă lovitura cu piesele din filmul " A star is born"

Atunci când un film are succes internaţional, şi piesele de pe coloana sonoră cuceresc topurile. Să ne gândim numai la filmele din seria "Furios şi Iute" şi "Cele cincizeci de umbre".

Vezi și

Atunci când un film are succes internaţional, şi piesele de pe coloana sonoră cuceresc topurile. Să ne gândim numai la filmele din seria "Furios şi Iute" şi "Cele cincizeci de umbre". Acum, Lady Gaga este cea care a dat lovitura, alături de Bradley Cooper şi melodiile de pe coloana sonoră a filmului "S-a născut o stea". 

"A Star Is Born" este filmul momentului. Deşi a fost lansat de mai puţin de o lună, se bucură de un succes internațional nebun și a adunat deja încasări de peste 200 de milioane de dolari.

Evident că și melodiile de pe coloana sonoră s-au remarcat. Este primul soundtrack de film care, în ultimii 10 ani, se menține timp de trei săptămâni la rând pe primul loc în Billboard Top 200. Iar melodiile se vând foarte bine.

Vocea lui Lady Gaga, combinată cu povestea emoționantă din film, nu au cum să te lase indiferent. În doar câteva zile, cele şase piese de pe coloana sonoră, postate pe youtube de artistă, au strans milioane de vizualizari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Lady Gaga dă lovitura cu piesele din filmul " A star is born"