Antena Meniu Search
x

Liviu şi Andrei s-au „îngrăşat” 30 de kilograme la filmările Te cunosc de undeva!

Liviu Vârciu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor revedea în această toamnă, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în noul sezon Te cunosc de undeva! alături de prietenul său Andrei Ștefănescu, spune că nici acum, la a şasea participare în show, nu poate să îşi explice cum reuşeşte ruleta să îi scoată din zona de confort de fiecare dată.

de Redactia Observator

la 09.09.2020, 11:25

Liviu şi Andrei s-au „îngrăşat” 30 de kilograme la filmările Te cunosc de undeva!
Liviu şi Andrei în cadrul show-ului difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00 - Antena 1

„După atâtea sezoane şi atâtea roluri, ne-am aventurat cu gândul că nimic nu ne mai poate da bătăi de cap nouă, veteranilor acestui sezon! Evident, ne-am înşelat! Când ruleta ne-a adus nişte roluri pentru care trebuia să punem pe noi rapid cam 30 de kilograme, am spus că nu e adevărat! Pe cod roşu de caniculă, să stai o zi întreagă în burete, din cap până în picioare... asta da provocare!”, a declarat artistul.

Şi pentru Andrei Ştefănescu, rolul din acea zi a fost unul memorabil: „Cred că a fost cel mai greu moment de până acum. Să stai opt ore îmbrăcat total în burete, cu pene, cu peruci, machiaţi, pe tocuri, într-o zi infernală, în care nici măcar aerele condiţionate parcă nu mai făceau faţă...nu, nici nu îmi pot aminti! Poate de multe ori telespectatorii nu ştiu câte îndurăm noi pentru o transformare, însă credeţi-ne, se întâmplă să şi suferim mult la canapea!”, povesteşte Andrei.

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Andrei Stefănescu şi Liviu Vârciu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în cel de-al 15-lea sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Liviu şi Andrei s-au „îngrăşat” 30 de kilograme la filmările Te cunosc de undeva!