Antena Meniu Search
x

Bute si logodnica sa vor face cununia civila la Castelul Cantacuzino

Lucian Bute se antreneaza de zor pentru nunta. Numai pentru cununia civila si-a petrecut o zi intreaga la Castelul Cantacuzino din Busteni, ca sa puna totul la punct

Vezi și

Lucian Bute s-a prezentat intr-o tinuta impecabila la intalnirea cu rudele si prietenii. A coborat din bolidul de peste 50.000 de dolari, imbracat intr-un smoking negru. La fel de sclipitoare a fost si viitoarea lui sotie, Elena Aprozeanu, care a purtat o rochie rosie cu umeri bufanti. Alaturi de nasul sau, fostul campion mondial a mers la castelul Cantacuzino, unde a fost intampinat de Ionut Iftimoaie.

Lucian si Elena au fost invitati intr-o sala plina cu mai multe soiuri de vinuri traditionale romanesti. Ca sa-l aleaga pe cel mai bun, pugilistul l-a invitat la degustare si pe bunul sau prieten, Banel Nicolita. De organizarea cununiei civile s-a ocupat in mare parte si primarul din Busteni, Emanoil Savin.

Intre timp, Ionut Iftimoaie s-a gandit la un moment unic din noaptea nuntii. "Eu o sa fiu cel care o sa pun la cale mare furt in 60 de secunde, am sa fur mireasa, dar inca nu m-am hotarat cu cine si unde o ducem, a, mai e ceva, trebuie sa vedem si dupa cat timp o aducem inapoi".

Cununia civila a lui Lucian Bute cu Elena Aprozeanu va avea loc astazi, incepand cu orele 17:00 pe terasa Castelului Cantacuzino, din statiunea Busteni

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Bute si logodnica sa vor face cununia civila la Castelul Cantacuzino