Antena Meniu Search
x

Video Maria Constantin şi-a deschis şcoală de muzică populară: Am crescut cu muzica tradiţională în casă

Maria Constantin iubeşte din toată inima muzica populară şi tradiţiile româneşti, iar asta a făcut-o să îşi deschidă chiar o şcoală unde să îi înveţe şi pe alţii ce înseamnă să devii artist de muzică populară. 

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 18:38

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Dragostea pentru muzică a determinat-o pe Maria Constantin să îşi deschisă propria şcoală de muzică populară. Îndrăgita artistă a fost prezentă în platoul Observator alături de una dintre elevele şcolii ei de canto, dar şi alături de un bun prieten de scenă, acordeonistul Emil Poke.

Maria Constantin: Aceasta colaborare a început acum ceva timp, acum vreo doi ani de zile, în momentul în care mama Elisei şi m-a rugat dacă pot măcar să o ascult şi să îmi spun o părere. De atunci şi ideea de a face această şcoală de muzică. Eu, de fapt, sunt profesor de canto clasic, muzică uşoară şi jazz la Liceul George Enescu. Fac asta de mică, tatăl mei fiind poliinstrumentist la Ansamblul Doina Gorjului, am crescut cumva cu muzica tradiţionala în casă. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Maria Constantin şi-a deschis şcoală de muzică populară: Am crescut cu muzica tradiţională în casă